Намери имот

Район

Подреди по

Property management - Unlimited.bgЕкипът на ЪНЛИМИТЕД Мениджмънт се грижи за вашите имоти в България когато отсъствате от страната:


ПОДДРЪЖКА

ЪНЛИМИТЕД Мениджмънт се грижи вашят имот да бъде в перфектен външен вид и подготвен  за отдаване под наем, а когато бъде нает ние осигуряваме професионален екип  който поддържа имота и е готов да откликне по всяко време за всички изникнали  незначителни ремонти. По този начин нашият екип  гарантира удобството и удовлетвореността на вашият  наемател. Можете да бъдете сигурни, че имота Ви ще бъде в добри ръце и в добро състояние по всяко време.


ПЛАЩАНЕ НА СМЕТКИ

Административният персонал на ЪНЛИМИТЕД Мениджмънт се грижи за всичките ви комунални сметки, подсигурявайки навременното им плащане. По този начин ние Ви освобождаваме  от всички ваши притеснения за българският ви имот и същевременно  осигуряваме удобство на  вашият наемател. 


ПОЧИСТВАНЕ

Квалифицирания персонал за почистване е от първостепенно значение за пълния пакет от наемни услуги който ЪНЛИМИТЕД Мениджмънт предоставя на нашите клиенти.


ЮРИДИЧЕСКИ УСЛУГИ

ЪНЛИМИТЕД Мениджмънт е педантичен в преговорите за постигане на  най-добрата наемна цена както и подготвя двуезични договори за наем като гарантира най-добрите условия за вашият имот. Ние  гарантираме, че вашите интереси са максимално защитени.


МАРКЕТИНГ

Рекламирането на вашият имот от ЪНЛИМИТЕД Мениджмънт е напълно безплатно. Ние ще го рекламираме не само на Българския пазар но и в чужбина чрез нашите фирмени партньори. Вашият имот ще бъде предложен на всички международни компании в България както и на дипломатическите мисии в нашата страна. Нашата цел  е да намерим  най- подходящият за вас наемател, по възможно най-бързият начин, както и да постигнем максимална възвращаемост на вашата инвестиция.


ПРЕДАВАНЕ – ОПИС

Офиса на  ЪНЛИМИТЕД Мениджмънт се намира в една от най-престижните офис сграда в София -  "БЕЛЛИССИМО" Бизнес Център. Ние сме готови по всяко време да  осигурим предаването на  вашият имот на  наемателя, като предварително подготвяме  пълен опис на вашето жилище и се грижим за ваша сигурност и спокойствие.


ПРИЕМО-ПРЕДАВАНЕ

При изтичане на договора за наем на вашият имот ЪНЛИМИТЕД Мениджмънт прави оглед на имуществото Ви, и проверява за неплатени сметки.


НАШАТА ТАКСА ЗА УПРАВЛЕНИЕ  НА ВАШИЯТ ИМОТ

Когато имотът ви е отдаден под наем, нашата такса за управление на имота е 10 % (без ДДС) от месечния наем. Когато имотът ви не е отдаден под наем, таксата ни за управление е само 50 евро (без ДДС) на месец.

ЪНЛИМИТЕД Мениджмънт Ви гарантира професионално обслужване, високи стандарти на управление на имоти, своевременно решаване на всеки Ваш въпрос, и преди всичко лично отношение.

Доверявайки се на нас, Вие ще намерите надежден партнъор от наша страна, готов да Ви даде най –доброто от което се нуждаете.

 

”Ние винаги даваме повече”

 

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас.Препоръки

Timo Parviainen - Finland

Hi Toni & Efi, Big thanks again for helping us to find new home. Mea and her friend who...